Fra Moseldalen til Middelhavet

Fra Moseldalen kjørte vi via Luxemburg og inn i Frankrike. Denne gangen som en transportetappe mot Spania, der vi satset på et par dager i San Sebastian innerst i Biscayabukten.

Den første overnattingen i Frankrike ble på en friparkering (Mesnil-Saint-Pere) ved et nydelig vann i en nasjonalpark vest for Troyes. Den neste på en camping du Plan d`eau ved Angeouleme.

Dagen etter ankom vi San Sebastian i nydelig solskinn og fikk oss plass for to dager på Camping Igueldo der vi også sto sist vi var her.

På kvelden sjekket vi værmeldingen og de lovte skikkelig regn de neste dagene, så vi bestemte oss kjapt å fortsette sørover i Spania og la kursen mot Rioja, en spansk region vi ikke hadde besøkt tidligere. Her overnattet vi på Camping La Playa i Logrono. Fin 10 minutters spasertur til sentrum på broen over elven Ebre.

Neste dag fortsatte vi mot Brunete ved Madrid. Der vi skulle ha noen dager med geocaching og treffe venner med samme hobbyen. Først overnattet vi to dager på Camping Arco Iris før vi sto to dager på friparkering i Brunete under Megaventet. Her traff vi Ellen og Knut og ble kjent med mange flere geocachere, på Megaeventet i den lille trivelige byen Brunete litt vest for Madrid.

Vi fortsatte deretter til Toledo der vi sto på Camping el Greco i to dager. Også her ble syklene tatt i bruk til en del geocaching rundt byen.

Den 12.10.22 kom vi frem til Middelhavet og bobilplassen La Ribera i San Javier, der vi hadde plass ut året.