Vi drar til Kroatia

Høstens tur går til Kroatia, med en tur innom et geocachingevent i Plumlov i Tsjekkia.
Vi starter den 30 august med ferje fra Kristiansand, med Color Line til Hirtshals, før vi kjører til første overnatting i Schlesvig.  Vi legger opp til noen stopp på turen. Med en kjøretid på 4- 5 timer hver dag, blir det tid til å se seg litt rundt og noen stopp for å finne enkelte cacher er det også tid til.

De planlagte dagsetappene ser dere nedenfor. Noe mer detaljer og enkelte valgte cacher har vi lagt til i http://cachetur.no

Vi vil forsøke å oppdatere siden med bilder og notater om ting som kan være interessante for andre.

Bilder er lagt ut på. Bilder på FB

Dag 1 Hirtshals – Schlesvig i Tyskland.

Dag 2 Schlesvig – Cottbus

Dag 3 Cottbus – Plumlov (Tsjekia)  Gjennom Polen

Dag 4 og 5 På GIGA event i Plumlov

Dag 6 Plumlov – Graz (Østerrike)

Dag 7 Graz – Ostro (Kroatia)

Etter to overnattinger her på Camp Ostro har vi lyst til å se Krk på Krk. Litt bedre værmeldinger er det der også.
I går hadde vi en nydelig dag her i Kraljevica som den lille byen med 4000 innbygger heter. Vi spaserte inn til byen og spiste lunsjen der, før vi nøt resten av dagen på utsiden av bobilen.

Det ble tre overnattinger i Krk med noen flotte turer i den gamle byen og langs strendene. Noen cacher ble logget blant annet en earthcache. Regnet tok oss også her og vi fortsatte sydover mot Zadar til en liten by som heter Biograd. Her insisterer Gmap å legge inn feil rute. Vi kjørte kysten nedover.

Her koste vi oss også med turer og avslapping på en av de mange strendene i nydelig vær. Herlig med laange late dager og kvelder. Sykklene ble også med på tur. Her ble det også noen cachefunn. Etter noen dager bestemte vi oss for å besøke innlandet og nasjonalparken med alle fossene.

Fin tur og vi fant en fin camping, men regnværet sendte oss videre nordover og det ble farvell til Kroatia for denne gangen, men vi kommer igjen. Videre fortsatte vi i dårlig vær gjennom Slovakia til syd i Østerrike